Traieste in libertate, dragoste si armonie Relatia TA de Cuplu

Invata cum sa transformi relatia in cea pe care ti-o doresti si cum sa ramana asa
 Program personalizat pentru cuplurile aflate in cautarea armoniei si a pasiunii!

Acceseaza programul

Iata in ce consta programul:

Programul incepe cu o intalnire privata de 1h cu Oltea si Andrei in care va vom povesti prin ce am trecut noi, ce blocaje au aparut si cum am reusit sa trecem de ele si sa ajungem la echilibrul si armonia in care traim acum. Suntem acolo pentru a raspunde la intrebarile voastre si a va da solutii care functioneaza.

Scopul primei intalniri este sa ne cunoastem si sa vedem, atat noi cat si voi daca vi se potriveste.

In cazul in care alegem sa mergem impreuna mai departe veti putea intra in program. De cele mai multe ori persoanele se confrunta in relatia de cuplu cu probleme de comunicare care in timp duc la: 
erodarea increderii, autosacrificiu, dependenta, rutina, gelozie
De aceea:
Ai nevoie de
ghidaj profesionist, pe toata durata transformarii tale.
Ai nevoie de un
grup de oameni cu scopuri comune cu ale tale.
Ai nevoie de
cineva care sa te inteleaga, sa stie cum sa iti vorbeasca, cum sa te motiveze si cum sa lucreze cu tine asa cum esti.
Ai nevoie sa
parcurgi in ritmul tau transformarea catre echilibrul cu tine. 

Toate acestea sunt parte din programul Scoala Vietii de Cuplu si se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa traiasca intr-o relatie cu ei si cu partenerul, plina de dragoste pasiune si libertate.

Durata programului o vei alege tu in functie ce cum iti este tie/voua mai bine. De obicei
dureaza 30 zile, pe parcursul carora vei primi:

materiale video de sustinere si motivare emailuri zilnice cu instructiuni si informatii zilnice  |  jurnalul programului in care vei completa cum decurge calatoria ta prin acest program  |  grupul de suport pe facebook unde ai ocazia sa te conectezi cu toti participantii din program  |  suntem acolo toata ziua, iti raspundem la intrebari si iti dam solutii  |  webinarii si workshopuri pe teme adiacente (sexualitate, feminitate, vestimentatie)   |  sesiune individuala 1 - 1 care dureaza 1,5h si in care exploram impreuna care sunt limitarile si convingerile care te tin acolo unde esti acum. Aceasta sesiune individuala o vei/veti face cu Oltea care va va dezvalui o metoda unica de a lucra cu subconstientul vostru cu scopul de a gasi si schimba convingerile negative pe care le culegem involuntar in viata si care, din pacate, au o influenta majora in viata noastra

Iata aici  ce spun oamenii despre acest program:
Oana: ”Mi-a placut mult si m-a facut sa ma simt confortabila si increzatoare faptul ca e un program nascut din voi, din experienta voastra relationala. Povestile si impartasirile voastre m-au ajutat sa vad inca o data ca toate relatiile trec prin anumite etape, ca nu exista "the perfect one", ca este intotdeauna vorba despre 2 oameni care intra intr-o relatie cu povestile si bagajele lor si care au de muncit la ei ca sa poata fi ok separat si impreuna.”

Tudor: "Pentru mine principala revelatie a fost ca dragostea poate sa reprezinte putere si nu nevoie. Am invatat si am inteles ca mai intai trebuie sa il intelegi pe cel de langa tine si apoi sa il accepti exact asa cum este. M-a impresionat sedinta de Theta healing facuta in cuplu si principiile dupa care functioneaza si faptul ca ati introdus tehnica in acest program. Am inteles de asemenea ca fiind in acest program si participand la diverse activitati, toti cei implicati suntem interesati sa intelegem cum putem sa functionam impreuna cu partenerul nostru de cuplu."

Garantia programului
Credem cu tarie in calitatea si eficienta Scolii Vietii de Cuplu, de aceea, dupa ce parcurgi toti pasii programului, daca pentru tine ce ai castigat din program nu valoreaza investitia facuta, 
iti vom returna banii fara alte intrebari.

In acest moment programul Scoala Vietii de Cuplu 
costa 780 lei de cuplu.
Costul primei intalniri cu Oltea si Andrei este de 200 lei. Acesti bani nu sunt returnabili INSA
daca veti intra in program ei se vor scadea din valoarea lui si
veti plati doar restul de 580 lei la inceperea in programului.

Oltea Tudose

Oltea Tudose este experta in a sprijini femeile si mamele sa isi descopere menirea in viata.

Oltea foloseste metodele invatate in cadrul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei, tehnici de Comunicare Noniolenta si experienta de instructor si terapeut
Theta Healing.

Cu o experienta profunda de dezvoltare personala de mai bine de 10 ani imbinata cu propriile revelatii provenite din rolurile de femeie, partenera si mama, Oltea a inceput sa impartaseasca din experienta ei lucrand cu oamenii in cautarea echilibrului propriu si evolutiei personale.

Ea a condus programe individuale si cu grupuri, pentru peste 2000 de oameni in ultimii 5 ani.

In urma sesiunilor terapeutice cu Oltea, clientii ei obtin rezultate exceptionale in timp scurt, trecand in mod constient prin procese profunde de schimbare durabila a perspectivei de viata.

Andrei Tudose

Trainer, speaker motivational TEDx, antreprenor vocational si expert in a conecta oamenii cu bucuria vietii, provocandu-i la dezvoltare personala prin metode experentiale inovatoare.

A infiintat si a condus peste 50 de evenimente prin care a adus dezvoltarea personala in strada, facand-o accesibila tuturor.

A creat pe baza propriilor metode de asociere emotionala evenimente memorabile pentru companii ca: Philips, URSUS, Samsung, NIVEA tc.

Impreuna cu Oltea, a construit Scola Vietii de Cuplu prin care oamenii pot invata cum pot obtine si pastra dragostea si armonia in relatia de cuplu.