Povesti de succes

Sute de oameni au participat la sesiunile de deschidere a Scolii Vietii de Cuplu

 

Din 2015 am inceput acest program si de fiecare data participantii au primit si obtinut mai mult decat se asteptau. Oamenii vin in program cu gandul de a isi salva sau imbunatati relatia sau de a gasi in sfarsit partenerul ideal si sunt uimiti si fericiti sa descopere ca totul incepe de la ei. Ca puterea de a trai viata si relatia cpe care si-o doresc este la ei.

 

Primim des multumiri de la oamenii care si-au schimbat viata in bine prin Scoala Vietii de Cuplu si este cel mai minunat lucru care ni se poate intampla. Valoarea programului creste constant intrucat noi aducem tot timpul resurse noi. Dorinta noastra este sa aducem in Scola Vieti de Cuplu toate resursle de acre are nevoie oricine isi doreste sa traiasca o viata in relatie plina de libertate si pasiune.

 

Speranta noastra este sa descoperi si tu cate lucruri minunate poti face faca iti asumi responsabilitatea schimbarii.

 

Te invitam sa faci cunostiinta cu cativa dintre absolventii Scolii Vietii de Cuplu

”Mi-a placut mult si m-a facut sa ma simt confortabila si increzatoare faptul ca e un program nascut din voi, din experienta voastra relationala. Povestile si impartasirile voastre m-au ajutat sa vad inca o data ca toate relatiile trec prin anumite etape, ca nu exista “the perfect one”, ca este intotdeauna vorba despre 2 oameni care intra intr-o relatie cu povestile si bagajele lor si care au de muncit la ei ca sa poata fi ok separat si impreuna.”

Oana

“Pentru mine principala revelatie a fost ca dragostea poate sa reprezinte putere si nu nevoie. Am invatat si am inteles ca mai intai trebuie sa il intelegi pe cel de langa tine si apoi sa il accepti exact asa cum este. M-a impresionat sedinta de Theta healing facuta in cuplu si principiile dupa care functioneaza si faptul ca ati introdus tehnica in acest program. Am inteles de asemenea ca fiind in acest program si participand la diverse activitati, toti cei implicati suntem interesati sa intelegem cum putem sa functionam impreuna cu partenerul nostru de cuplu.”

Tudor