Despre noi

 

 

Suntem aici ca sa te inspiram si sa iti dam toate uneltele si metodele de care ai nevoie pentru a putea incepe sau continua o relatie in care sa traiesti in bucurie, dragoste, pasiune si deplina armonie.

 

 

Oltea Tudose

Terapeut si instructor Theta

Oltea Tudose este experta in a sprijini femeile si mamele sa isi descopere menirea in viata.

In calitate de terapeut si instructor Theta Healing, Oltea foloseste o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala, care dezvolta spiritul, mintea si trupul.

Cu o experienta profunda de dezvoltare personala de peste 10 ani, imbinata cu propriile revelatii provenite din rolurile de femeie, partenera si mama, Oltea impartaseste din experienta ei lucrand cu precadere cu femeile in cautarea echilibrului propriu si evolutiei personale. (olteatudose.com)

Ea a condus programe individuale si cu grupuri, pentru peste 2000 de femei, in ultimii 5 ani.

In urma sesiunilor terapeutice cu Oltea, clientii ei obtin rezultate exceptionale in timp scurt, trecand in mod constient prin procese profunde de schimbare durabila a perspectivei de viata.

Andrei Tudose

Life coach, speaker motivational, trainer

Life coach, speaker motivational TEDx, trainer certificat si expert in a conecta oamenii cu bucuria vietii, provocandu-i la dezvoltare personala prin metode experentiale inovatoare.

A infiintat deliveringlife.com si a condus peste 50 de evenimente prin care a adus dezvoltarea personala in strada, facand-o accesibila tuturor.

A creat pe baza propriilor metode de asociere emotionala evenimente memorabile pentru companii ca: Philips, URSUS, Samsung, NIVEA tc.

Impreuna cu Oltea, a construit un program prin care oamenii pot invata cum pot obtine si pastra dragostea si armonia in relatia de cuplu.

In cadrul acestui eveniment, veti afla povestea lui de dragoste si veti invata cum puteti transforma dragostea din nevoie in putere.